Työnseurantajärjestelmä

Mikä se on?

PSVT on ottanut vuoden 2020 aikana käyttöön työnseurantajärjestelmän, johon päivitetään aktiivisesti työn edistyttyä eri työvaiheita kuvadokumentaation sekä selitteiden avulla. Sen on myös tarkoitus olla pääasiallinen kommunikaatio kanava, minne dokumentoidaan sovitut asiat ja mahdollista keskustella mm. muutoksista ja lisätöistä.

Työnseurantajärjestelmä ei maksa asiakkaalle mitään, eikä sitä ole pakollista asiakkaan ottaa käyttöön. Sen tarkoitus on tuoda lisäarvoa projektin seurannan kautta asiakkaalle, ja luoda läpinäkyvää yhteistyösuhdetta asiakkaan ja PSVT:n välille.

Kuinka se toimii?

Kun asiakas on allekirjoittanut urakointi sopimuksen PSVT luo digitaaliseen palveluun työlle kansion, ja lähettää asiakkaalle kutsun tarkastelemaan projektin sisältöä. Palveluun on mahdollista lisätä useampi henkilö.

Entä projektin jälkeen?

Kun projekti saadaan valmiiksi, kaikki sisältö paketoidaan helposti ymmärrettäväksi ja asiakkaalle annetaan yksi (1) vuosi aikaa ladata koko työn dokumentaatio talteen. Tämän jälkeen PSVT poistaa projektin pysyvästi ja tekee tilaa tuleville haasteille.