Siirry suoraan sisältöön

Referenssejä

Älykoti Tampere

Kohdetta lähdettiin toteuttamaan aluksi Mount Kelvin valaistuksenohjaus järjestelmällä, mutta matkan varrella mukaan tuli myös philips hue integraation kautta. Tässä kohteessa lähes kaikkea voidaan ohjata etänä, ja nykyään katolta löytyy myös aurinkopaneelit.

Hirsitalo Nokia

Kohdetta lähdettiin toteuttamaan perinteisellä järjestelmällä, mutta kuitenkin niin että ulkonäkö hivelee silmää ja värit istuu kivasti puun sävyihin. Kohteessa kaikki mahdollinen oli tummaa sävyltään (antrasiitti/musta). Niin sanottua premium laatua.

Dick Johnson Hallituskatu Tampere

Dick Johsonin uusiin tiloihin Hallituskadulle tarvittiin skaalautuva valaistuksen ohjaus, jolla mahdollista ohjata ja muokata mahdollisimman monipuolisesti liiketilan valaistusta. Tilassa on useita eri kosketinkiskoja, joten muokkausmahdollisuudet on melko hyvät ilman isompaa valaistuksen ohjausjärjestelmää.

Muita sekalaisia kuvia

Pyrimme päivittämään sosiaaliseen mediaan pienemmistä kohteista kuvia, joskus jopa pienen sepustuksen kera. Usein kuitenkin unohdamme päivittää someja, koska keskitymme työntekoon. Se onkin meidän tulevien vuosien tavoite pysyä aktiivisena myös muualla kuin työmaalla. Tsekkaa alla olevista linkeistä mitä ollaan saatu aikaseks.